Schenkerij "de Boomgaard"

Naast onze Landwinkel en het fruitbedrijf hebben we in 2009 Schenkerij “de Boomgaard” tussen de fruitbomen gebouwd. Een landelijk houten gebouw, waar u kunt genieten van wat de seizoenen bieden! Wij zijn geopend voor passanten voor o.a. koffie met appeltaart en lunch. Maar zeker ook als feestlocatie op een unieke plek.  Zie ook onze website: www.schenkerijdeboomgaard.nl

Openingstijden

De Schenkerij is sinds dit jaar het hele jaar geopend voor passanten op dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. 
Op sommige dagen zijn wij gesloten i.v.m. een trouwerij, kijk daarom altijd even in de agenda voor de actuele openingstijden.

Voor feesten en groepen (minimaal 20 personen) is de Schenkerij open op afspraak met uitzondering van de zondag.

Wat is Landwinkel?
Ongeveer 100 boerderijwinkels mogen zich Landwinkel noemen en daar komen er ieder jaar enkele bij. Landwinkel is een coöperatie van samenwerkende boeren met een boerderijwinkel. Daar heeft u ook voordeel van! Door samen te werken vindt u in uw Landwinkel uw eigen streekproducten, maar ook eerlijke en heerlijke producten uit andere regio's. Uw boodschappen doen bij een Landwinkel is een beleving! Een pure beleving, wel te verstaan.