Pakketten 

Van al onze producten in de winkel kunnen wij voor u (en met u) een mooi pakket samenstellen. Leuk om te geven en leuk om te krijgen.
Bijvoorbeeld voor uw zakenrelaties, jubilea, kerstpakketten of gewoon een heerlijk cadeau. We hebben ook cadeaubonnen van de Landwinkel en de Schenkerij.

Voor elk budget een leuk pakket! Vraag er naar in de winkel.

Opzoek naar een origineel KERSTpakket? Bij ons vindt u wat u zoekt. Een mooie cadeautas, -doos of -zak gevuld met de lekkerste producten. Naar uw eigen wens samen te stellen en door ons compleet verzorgd. Kom langs om voorbeelden te bekijken of om uw eigen pakket samen te stellen. 

Wat is Landwinkel?
Ongeveer 100 boerderijwinkels mogen zich Landwinkel noemen en daar komen er ieder jaar enkele bij. Landwinkel is een coöperatie van samenwerkende boeren met een boerderijwinkel. Daar heeft u ook voordeel van! Door samen te werken vindt u in uw Landwinkel uw eigen streekproducten, maar ook eerlijke en heerlijke producten uit andere regio's. Uw boodschappen doen bij een Landwinkel is een beleving! Een pure beleving, wel te verstaan.